Effekter for salg

ENF-slips

Endelig har ENF fått nye flotte slips! Slipset er i Nygaardsfarger- hvitt-blått-hvitt – og har brodert ENF-logo. Dette er slipset alle gamlekarer i Nygaards må skaffe seg! Det kommer i én størrelse.

Kr 250,-

ENF Pique T-skjorte

Flott mørkeblå pique t-skjorte med ENF-logoen brodert på brystet. En kvalitets-t-skjorte, og et «must» for alle gamlekarer i ENF! Vi har størrelsene: S, M, L, XL og XXL. Normal i størrelsen.

Kr 300,-

ENF Merker

ENF har fått produsert et nytt opplag med ENFs jakkemerker. Merkene er laget i ekte sølv (S925), og de er emaljert og gullforgylt.

Kr 400,-

Bergensspillet «Best i by’n»

Et monopolspill hvor man kjøper opp bergenske bedrifter, og stadig vinner de store gevinster og rammes av finansielle kriser! Mange gode bergenske utrykk i spillet, og kjennskap til buekorpsene kommer godt med!

Kr 395,-

«Fanen er vårt samlingsmerke»

Boken om alle buekorpsfanene. Skrevet av Einar Langlo og utgitt i år 2020. Et praktverk på 400 sider om buekorpsenes fremste symbol: fanene.

Kr 595,-

«Eldre Nygaardsgutters Forenings historie»

ENFs egen historiebok. Boken forteller gamlekarenes historie fra stiftelsen av foreningen i 1937 og frem til våre dager. Et «must» for alle Nygaards-gamlekarer!

Kr 300,-

«Leve tradisjonen»

En flott, liten buekorpsbok om «Buekorpsenes Dag» 1970-2010. Skrevet av tidligere BT-journalist Lotte Schønfelder. Mange flotte bilder.

Kr 150,-

150-årsjubileum DVD

DVD fra Nygaards Bataljons storslagne 150-årsjubileum i 2007. Inneholder to DVDer: filmen fra selve jubileumsdagen 21. april 2007, samt en bonus-DVD med film fra Matinéen i Grieghallen, Sjefens audiens hos HKH Kronprins Haakon på Slottet og klipp fra resten av sesongen 2007.

Kr 100,-

Fellestur DVD

DVD fra Dræggens, Nordnæs og Nygaards felles buekorpstur til Aarhus i 2012. En flott og spennende film om en uforglemmelig fellestur.

Kr 100,-

Skohorn

Praktisk skohorn med skosverte og pussesvamp i håndtaket. Med ENF logo

Kr 75,-

Bestilling

Ta kontakt med et formann Petter A. Visted eller kasserer Mads W. Bøkan for å handle effekter. Du kan betale ved VIPPS eller overføring til ENFs konto. Frakt tilkommer ved postforsendelse, men i Bergensområdet kan vi stort sett få til levering hjem til den enkelte ved hjelp av de aktive.