Informasjon fra Rådet om markering på Stiftelsesdagen

Hei alle Nygaardsvenner!

Vi håper at dere fortsatt har det bra, og holder motet høyt oppe. Vi offiserer gjør det vi kan i denne perioden med rådsmøter og annen dugnad. Vi håper på at vi kan starte opp igjen med litt aktivitet snart, men det gjelder bare å smøre seg med tålmodighet.

Nå på lørdag er det vår stiftelsesdag, og vi fyller hele 163 år. Men feiringen slik som vi kjenner den klarer vi dessverre ikke å få til i år. Men vi skal få til en liten markering. Fem offiserer vil gjennomføre bekransningen på gravene og Nygaardsgutten, samtidig som vi vil få gratulasjoner fra Dræggens Buekorps og Nordnæs Bataillon. Vi vil stille opp utenfor Møllendal kapell kl. 12.00. Etter bekransningene marsjerer vi mot Løven hvor det blir gratulasjoner og parade. Vi regner med å slutte av kl. 13.00.

Vårt ønske er at alle skal få med seg markeringen, uten å være fysisk til stede. Derfor vil seansen bli filmet, og blir lagt ut på Facebook senere på dagen.

Husk at dere også må bruke lørdagen til feiring hjemme! Is, brus og pølser i store mengder som vi Nygaardsgutter vet å sette pris på, er noe vi kan anbefale til bespisning på lørdag. Det hadde vært gøy hvis alle sendte et bilde av feiringen til oss på sosiale medier! Bruk hashtagen: #Nygaards163år

Hilsen Rådet!