AVLYST -Stiftelsesdagsbanketten Lørdag 18. april 2020

Kjære nygaardsgamlekarer

Den pågående koronaepidemien har rammet oss alle, også vår kjære Nygaards Bataljon. Første eksersisdag ble gjennomført som vanlig, etter det har all aktivitet vært innstilt. Hva som skjer med resten av sesongen er usikkert, men vi må regne med at det meste vil bli avlyst. Vi kan kanskje håpe på at landtursdagen den 14. juni kan gjennomføres på en eller annen måte?

Det er med tungt hjerte styret i Eldre Nygaardsgutters Forening har tatt beslutningen om å avlyse stiftelsesdagsbanketten på Grand den 18. april. Vi håpet i det lengste at vi kunne klare å gjennomføre, men i den nåværende situasjon er det ikke mulig. Rådet legger opp til å gjennomføre en sterkt avgrenset markering av dagen, kun med bekransning av nygaardsgutten og gravene. Vi holder åpen muligheten for å feire stiftelsesdagen med bankett senere i år, kanskje over sommeren. De som allerede har betalt inn påmelding vil få dette refundert. Ta kontakt med kasserer Mads William Bøkan på madswill@hotmail.com og send ham betalingsinformasjon.

Styret vil, sammen med bataljonen, komme med informasjon om resten av sesongen så fort avklaringer skjer. Det jobbes hardt blant de aktive for å holde god kontakt med guttene i denne vanskelige tiden.

Vi håper dere alle holder dere friske og raske, og ser frem til å treffes ved neste anledning.

Med beste nygaardshilsen
Styret i ENF

******

På grunn av den uavklarte situasjonen med Corona-viruset, ser det per i dag ut til at vi vil måtte kansellere stiftelsesdagsbanketten på Grand. Siden alt utvikler seg raskt, tar vi forbehold om at begge utfall fortsatt er mulig. Alle som melder seg på eller har meldt seg på, vil få tilbakebetalt egenandelen dersom det viser seg at banketten blir avlyst. Det er mulig at en eller annen form for utendørs markering av stiftelsesdagen vil kunne skje. Det vil i så fall måtte være et mindre og kortvarig arrangement utendørs. Styret i ENF er i dialog med Rådet i Nygaards Bataljon, og vi vil holde medlemmene informert etter hvert som beslutninger tas. Inntil videre har korpset avlyst/innstilt all buekorpsaktivitet ut mars måned. Følg også med på bataljonens facebooksider for oppdatert informasjon.

******

Lørdag 18. april 2020 feirer Nygaards Bataljon 163 år.

Program:

12.45   Rådet i Nygaards Bataljon bekranser Johan N.L. Blytts grav på Møllendal Kirkegård.
14.00   Korpset stiller på linje på Løven i galla. Korpset marsjerer til Nygårdsparken hvor Nygaardsgutten bekranses. Deretter marsjering i strøket.
15.00   Soldatfest på Møhlenpris skole for korpset. Etter soldatfesten marsjerer korpset til Torgallmenningen.
16.30   Gamlekarene stiller på Løven kl. 16.30 og marsjerer til Torgallmenning for å møte korpset. Det marsjeres gjennom sentrum og videre til Storeleken.
17.30   Innmarsj Storeleken. På Storeleken finner komplimentasjon, oppvisning, defilering og parade sted.
19.00   Avslutning på Løven.
19.15   Stiftelsesdagsbankett på Grand.
01.00   Nattparade på Løven.

På kvelden holdes stiftelsesdagsbankett for offiserer, troppssjefer og gamlekarer på Grand Selskapslokaler. Meld deg på snarest mulig. Ta kontakt med tidligere buekorpsvenner som vi ikke har sett på en stund, og få de med!

Kveldens meny:

 • Braissert lammeskank med potetpuré med aromasopp, rotgrønnsaker og sjysaus.
 • Pasjonsfrukt-panna cotta med sitronsorbet og salt karamell.
 • 1 glass vin, øl eller mineralvann til middagen og kaffe og marsipankake etter bordsetet er inkludert.

Pris:
Kr. 580,- for bank- eller vippsbetaling.
Kr. 700,- for medlemmer som betaler kontant.

Påmelding: Påmelding er registrert når innbetaling er registrert hos ENF. Kontonummer: 5201.05.23281. Alternativt benytt Vipps til ENFs kasserer. Søk opp: 90 76 40 46 – Få opp navn: Mads William W. Bøkan. Legg inn beløp og navn – send.

Betalingen må være mottatt på vår konto senest tirsdag 14. april 2020. Ved spørsmål, kontakt formann i ENF, Stig W. Sætre (tlf: 982 982 98/mail: stig@ccgroup.no). Påmeldinger legges ut fortløpende på www.enf.no når innbetaling er registrert i bank/Vipps.

Antrekk: Mørk dress med slips og hederstegn.

Vel møtt!

Påmeldte hittil: 

 1. Christopher A. Brun
 2. Mads William W. Bøkan
 3. Håkon Lavik Clausen
 4. Tobias Fredriksen
 5. Frode Henriksen
 6. Claes A. Morken
 7. Petter A. Visted
 8. Jonathan Sætre
 9. Nikolas Sætre
 10. Stig W. Sætre
 11. Sjef Erik Jørgensen
 12. 1. kompanisjef Egil Andreas Lia
 13. 2. kompanisjef Kristoffer Augland
 14. Fanebærer Gjermund Karlsbakk
 15. 2. løytnant Jimmy Sjurseth Ulmark
 16. 4. løytnant Kaspar Augland
 17. Adjutant Erik Kleivdal
 18. Tamburmajor Magnus Jebsen Lynngård
 19. 1. faneoffiser Jørgen Magne Furuseth
 20. 2. faneoffiser Norman Gullaksen
 21. 3. faneoffiser Linus Paule Hage
 22. Reserveoffiser Erik Winther-Sørensen
 23. 1/1 Kristian Pallesen Knudsen
 24. 1/3 Mikkel Høgh Arnesen
 25. Oppslager Adrian Buanes
 26. 1/2 Ask Viste
 27. 1/4 Pål Sørbøe
 28. Hornblåser Håvard Kronhaug